Szakkereskedő Gyöngyös , Nagyréde
  • Hörmann tisztító és ápoló szett
    Hörmann tisztító és ápoló szett
    Kapuk és ajtók gyors, egyszerű és szakszerű tisztítása

Hörmann Okosajtók-Mátra Kaputechnika Kf

Tényként állapíthatom meg, hogy a Hörmann márkanév egyet jelent a minőséggel, van aki eddig csak a garázskapuk gyártójaként ismerhette meg ezt a márkanevet, de most bemutatnám, ismertetném a Mátra Kaputechnika Kft Hörmann beltéri bejárati ajtókat is.

hormannokosajtok.jpg

Az otthonunk, a lakásunk, az életünk egyik biztos pontja, ahol biztonságban érezhetjük magunkat és biztonságban tudhatjuk családunkat is. Ebben a biztonságban nagy szerepet játszanak a nyílászárók, az ajtók és az ablakok. Egy pofás ajtóval magasabb szintre emelhetjük az otthonunk megjelenését, a Hörmann prémiumkategóriás beltéri ajtókkal. Az esztétikus látványon felül, a széles szín és a motívumválasztékból válogathatunk, egészen a letisztulttól a klasszikus stílusig, amelyek kimagasló hőszigetelési képességgel és a felületük kiemelkedő karcállósággal rendelkezik.
Mindezeken felül nagy előnyük még, hogy akár üvegelemekkel, nemesacél rátétekkel a saját izlésünk szerint egyedivé tehetők, számtalan variációkkal gazdagíthatók.
Így a Mátra Kaputechnika Kft-nél bármilyen stílusú otthonhoz találhatunk tökéletes beltéri ajtót amely teljes mértékben bele illik az otthonunk környezetébe. A tökéletességet ne is keresse tovább mert a Mátra Kaputechnika Kft-nél meg is találta.

A stíluson és a biztonságon felül egy ajtónak nem csak szépnek és biztonságosnak kell lennie hanem okosnak is. Bizony, hiszen a Hörmann okosotthonrendszere megkönnyíti az ajtónyitás és záró folyamatot, így a ház elhagyásakor egy gombnyomással zárjuk a garázskaput, a kertajtót és a bejárati ajtónkat. Hogy biztosan bezártuk-e lakást, ezt akár a telefonunkon keresztül azonnal ellenőrizhetjük. Az okosotthonrendszerben való hozzáférést bárkinek adhatunk, sőt meghatározhatjuk, hogy kizárólag csak a kertkapuhoz történő nyitást engedélyezze.


A hatalmas választék között könnyen érezhetjük magunkat elveszettnek, ezért nagyon fontos, hogy szakértő segítségét kérjük az ajtó kiválasztásához, vásárlásához. A Mátra Kaputechnika Kft szakemberei toppon vannak a technikai újdonságok terén, legyen az bejárati ajtó vagy kertkapu.

Címkék:
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.