Szakkereskedő Gyöngyös , Nagyréde
  • Hörmann tisztító és ápoló szett
    Hörmann tisztító és ápoló szett
    Kapuk és ajtók gyors, egyszerű és szakszerű tisztítása

Miért jók a Hörmann Garázskapuk

Miért jók a Hörmann garázskapuk?

A Hörmann garázskapuk magas minőségű termékek és számtalan vásárlási érvet lehet felsorolni mellettük.


Hat pontban foglaltuk össze a Hörmann garázskapuk előnyeit:


1, Biztonság


A Hörmann garázskapuk, a garázskapuk között a legbiztonságosabbnak tekinthetők. Ezt nem csak mi mondjuk, hanem jó néhány független teszt is bizonyította ezt az állítást.
A legfőbb „fegyver” a Hörmann garázskapuknál, hogy rendelkeznek egy különleges, automatikus záródási rendszerrel. Ez gondoskodik arról, hogy a Hörmann garázskapu mindig biztonságosan záródjon. Ennek köszönhetően megakadályozza, hogy a garázsba illetéktelenek behatoljanak.    

2, Kiváló hőszigetelőképesség

Energiahatékonyságnak is lehet nevezni a garázskapuk átlagon felüli hőszigetelő képességét. A Hörmann garázskapuk remek hőszigeteléssel készülnek. Ennek az előnyeit – az emelkedő rezsiárak miatt – senkinek sem kell ecsetelni.
Ez miatt, csökken a garázs vagy a műhely hővesztesége. A kiváló hőszigetelő képesség előnye másként nézve: a helységben hosszabban megmarad a kívánt belső hőmérséklet, miközben csökken a hűtési és a fűtési költség.      

3, Minőség

Lényeges információ a Hörmann garázskapukkal kapcsolatban, hogy magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ennek köszönhetően az élettartamuk hosszabb, mint más termékeké. Fontos dolog, ami a későbbi üzemeltetési költségekre is kihat: a jó minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően, a Hörmann garázskapuk a konkurenseknél kevesebb karbantartást igényelnek!     

5, Kiváló használhatóság

Az ötödik tulajdonságot funkció gazdagságnak is lehetne nevezni. Ez annyit jelent, hogy a Hörmann garázskapukat alapban sok funkcióval szállítják. A megrendelő olyan funkciókat is kap a garázskapujához, mint például automatikus nyitás és zárás. Aki a saját kezében akarja tartani az irányítást, a választhatja a távirányítással történő vezérlést. Ezen felül ott az automatikus világítás is!

6, Formatervezés

Hörmann garázskapuknál meglepően széles a választék a színek terén. Ha ez nem lenne elég, a garázskapuk stílusa is sokféle lehet. Ez annyit jelent, hogy garázskapu tud igazodni a háznak a stílusához és a színéhez. Így az otthona megjelenése, igazán harmonikus lehet.     

Összegzés arról, hogy mit érdemes tudni a Hörmann garázskapukról: 

 Kiváló minőségű termékek, amelyek számtalan előnnyel rendelkeznek, amiknek köszönhetően az otthona pl. alacsonyabb rezsijűvé válhat. És persze biztonságosabbá és szebbé. Miközben a Hörmann garázskapu működtetése kényelmes, és a kapu remekül néz ki.   


Miként lehet a Hörmann garázskaput felszerelni?


A legegyszerűbb a Hörmann garázskaput gyakorlattal rendelkező szakemberrel felszereltetni. Ezért a legegyszerűbb, ha a beszerelést egy megbízható szakemberre bízza.   
Most egy gyors-talpaló következik arról, hogy mi szükséges a Hörmann garázskapu beszereléséhez.   

Az első lépés, hogy meg kell mérni a garázskapu nyílását. Ezt követően, már könnyen ki lehet választani a megfelelő méretű garázskaput.

A második lépést az jelenti, hogy a beépítési terület környékét meg kell tisztítani. El kell pakolni az összes tárgyat, hogy könnyen hozzáférhető legyen a munkaterület és a környéke. Azaz ne legyen akadályozva a munka.   

A harmadik akció, hogy a Hörmann garázskapu sínjét rögzítjük a falon. Majd a sínbe behelyezzük a kapunak a különféle szerelvényeit. Ezt követi a meghajtó-egység, és a vezérlés beszerelése.   

A vezérlőegységgel kapcsolatos lesz a következő feladat, ami annyit jelent, hogy rögzítjük a kapuhoz. A következő munkát a kapu végállásainak a beállítása jelenti. A munkafolyamat lezárása a próba, ami annyit tesz, hogy az összes funkció kipróbálják. Plusz leellenőrzik azt, hogy a kapu simán és zavartalanul működik.

Az előbb leírtakat egy leegyszerűsített munkatervnek érdemes tekinteni, amitől eltérhet a valóság. Ezért ha valaki saját maga vág bele a beépítésbe, akkor érdemes a Hörmann garázskapuk beépítésében jártas szakemberrel beszélnie és a tanácsait kikérni.

Címkék:
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.