Szakkereskedő Gyöngyös , Nagyréde
  • Hörmann tisztító és ápoló szett
    Hörmann tisztító és ápoló szett
    Kapuk és ajtók gyors, egyszerű és szakszerű tisztítása

Okostelefon alkalamzással vezérelhető garázskapuk

Okostelefon alkalmazással vezérelhető kapunyitók-
Mátra Kaputechnika Kft


A mobiltelefonnal vezérelhető ajtók és garázskapuk, ujjlenyomat-olvasós biztonsági rendszerek és hasonló újítások széles körűen elterjedtek Magyarországon-nyilatkozták
Stregova Mihály és Demény Imre a Mátra Kaputechnika ügyvezető igazgatói.

Egyrészt szeretik az emberek, ha minden automatizált,de tapasztalataink szeretik a kézzelfogható dolgokat is.

A fejlesztés az automatizálás nagyon előrehaladó de kissé körülményesebb mint a hagyományos megoldás. Ki lehet nyitni a garázskaput a bejárati ajtónkat az okostelefonunkkal de a telefont elő kell bányásznunk a zsebünkből , fel kell oldani a billenytyűzárat, meg kell nyitni a garázsajtó appját. Kissé komplikáltnak tűnhet, pedig ezzel megkönnyíthetjük a mindennapjainkat.

A Bluetooth-os kapunyitó segítségével nem kell többé aggódni, hogy hova is tehettem a távirányítót, vagy, hogy már megint lemerültek az elemek. A Bluetooth egy rövid hatósugarú, vezeték nélküli technológia ami lehetővé teszi a kábel nélküli kommunikációt a digitális eszközök között. Ezzel az egy eszközzel akár két garázskaput vagy bejárati ajtót is vezérelhetünk.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy nem túl drága ez nekem?
És kifizetődő?
Okosabb mint mi?

A legtöbb fejlesztés ma Magyarországon a hőszigetelés és a biztonságtechnika területén van.
Eljött az az idő, hogy az okosotthonunk is "csak" otthon lett, pedig évekkel ezelőtt csak beszéltünk álmodoztunk róla és csodálkoztunk, hogy automatikusan működik. Ma pedig ez mind természetes.

A 90-es évek elején kiváncsian néztük, hogy kinél, kinek csörög a mobiltelefonja, most pedig már oda se bagózunk arra, hogy kinek rezeg, csörög a zsebében az okostelefon.
Megszokottá vált.

Okosabb mint mi? És miért legyen okos a garázskapu?

Jogos a kérdés, a válasz ennyire egyszerű, hogy néhány szempontból igen, de talán nem ez a legjobb szó, hanem az, hogy megbízhatóbb, mert automatikusan működik.

Egy rövid példa:

Fontos dolog a kényelem mellett a biztonság. Nem kell aggódni, hogy biztosan bezártuk-e a garázsajtót hiszen ezt könnyedén ellenőrizni tudjuk a mobiltelefonunk segítségével, sőt mindezeken felül összekapcsolhatjuk a biztonsági kamerákkal is. És hab a tortán, nem lehet hackelni mert a vezérlő olyan titkosítással kommunikál mint a bankok.


Ön használna telefonnal nyitható ajtót?

1. Igen, már használom.
2. Igen, végre megszabadulnék a nagy kulcscsomóktól
3. Igen, olcsóbb lenne
4. Nem, okosabb vagyok mint ezek a vezérelhető kapunyitók


Címkék:
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.